C. Vreugdenhil Int. Transport B.V viert jubileum in Archeon

 

c_vreugdenhil_001
Een dankbare familie Vreugdenhil,
v.l.n.r.: Marc Vreugdenhil (N X ar.1), Jeroen Mostert (N X ar.2),
Hennie Vreugdenhil-Stolze (N X ar), Marlene Mostert-Vreugdenhil (N X ar.2) en Alex Vreugdenhil (N X ar.3).

Afgelopen zaterdag heeft C. Vreugdenhil Int. Transport B.V. (N X ar) zijn 25-jarig bestaan gevierd in het Archeon in Alphen a/d Rijn. Met het themafeest ‘Winter wonderland’ werd een typische wintersportsfeer gecreëerd, waarbij er gastoptredens waren van Heino en een bijna niet van echt te onderscheiden Robbie Williams.

Van haar charters kreeg de directie een olieverf schilderij aangeboden, gemaakt door truckkunstenaar Max Hendriks. Ook het personeel had een verrassing in petto. Al jaren ontbrak het aan een mooi bord op de Transportweg in Maasdijk en vandaar dat deze prachtige reclamezuil op 2 april werd onthuld aan de familie Vreugdenhil.
Na afloop van het spetterende feest ging ieder met een bijzonder cadeau naar huis. Eindelijk zijn de langverwachte tekno-miniaturen gemaakt.

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan is ook de website www.cvreugdenhil.nl opgefleurd. De directie, bestaande uit Marc, Jeroen, Marlene en Alex bedanken iedereen voor de leuke reacties en attenties.

Het bestuur feliciteert dit familiebedrijf heel hartelijk en wenst hen uiteraard veel succes in zaken en geluk in de familie!